QUI SOM

QUI SOM

Qui Som Agrícola Fortuny

EL DRAC VERD.com

EL DRAC VERD.com

És una empresa de cultiu ecològic de plantes aromàtiques, medicinals (PAMs) y culinàries. Assequem i processem artesanalment les nostres herbes i les comercialitzem d'una manera sostenible seguint les pautes de la distribució del Km 0 i del Comerç de proximitat. Aquest projecte té la seva seu al cor de la Comarca de l'Alt Empordà, a la província de Girona.

Les aromàtiques de "EL DRAC VERD"

Neix mestís entre l'ecologia, la biodinàmica i la producció agrícola alternativa i compta amb un equip professional i qualificat. És una empresa d'esperit jove amb els valors antics de la unió amb la terra.

Cuidem els nostres productes des del seu naixement fins al moment òptim de la recol·lecció perquè el consumidor final gaudeixi d'un resultat de gran qualitat i satisfacció.

El nostre primer objectiu és la producció ecològica i comercialització de PAMs respectant la biodiversitat de la zona; preservant al màxim un, més que necessari, equilibri mediambiental i treballant pel manteniment del teixit social rural. El cultiu ecològic persegueix disminuir la quantitat de residus produïts i té un fort compromís de respecte amb el medi i els éssers vius.

La producció es durà a terme en el marc de bones pràctiques agrícoles (tal com són definides per la FAO) apropiades a les condicions locals. Aquestes pràctiques no són preceptives, però segueixen principis que promouen la qualitat, la sostenibilitat ambiental, econòmica i social fonamentals per a nosaltres.

El segon objectiu és la comercialització dels productes finals seguint els valors de comercialització de proximitat i de Km 0 i l'elaboració de productes sans i de gran qualitat.

Objectius de "EL DRAC VERD"

Persegueix desenvolupar una alta responsabilitat social empresarial col·laborant amb institucions i fundacions de caràcter social en diferents fases de la seva producció.

Com a tercer objectiu es planteja la recuperació de varietats de préssec autòctones de la zona i deixades de cultivar fa temps.

I finalment, com a quart objectiu, i no menys important, es planteja la producció de mel i productes mel·lífers amb la intenció d'enfortir i recuperar aquesta activitat actualment en perill.

Azafrán Ecológico
Caléndula
Laurel
Lavanda
Orégano